Születésem óta a zenével együtt nevelkedtem. Sosem volt kérdés, hogy zongora és Én elválaszthatatlanok vagyunk.

6 éves koromban a Komiját Aladár zenetagozatos általános iskolában kezdtem meg zenei tanulmányaimat, valamint ezzel párhuzamosan beiratkoztam az Újpesti Erkel Gyula Zeneiskola klasszikus zongora szakára. A gimnáziumi éveimet is zenetagozaton végeztem, ahol tovább erősödött bennem a tudat: zongorista leszek. 8 év után a zeneiskola kereteit kinőve az Országos Szórakoztató Zenészek Központjában csiszoltam tovább zenei tudásomat ahol 1996-ban, „A” kategóriás Hivatásos előadóművészi bizonyítványt szereztem.

Megnyílt számomra a kapu, és megindulhattam azon a pályán, amire mindig is vágytam. Pályafutásom első 5 évét elsősorban 5 csillagos szállodák világában töltöttem. Dolgoztam Japánban, Katarban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Pakisztánban. Mindeközben Budapest számos I. osztályú éttermében, kávéházaiban, hoteljeiben, különféle rendezvényeken szórakoztathattam a vendégeket.

Büszke vagyok arra, hogy 2004-ben a Corinthia Grand Hotel Royal-ban megrendezett Országos Bárzongorista Versenyen a döntő-gálaest egyetlen női versenyzőjeként a legjobb 6 között végeztem olyan zsűritagok előtt, mint Szakcsi Lakatos Béla, Szirmai László, Körmendi Vilmos valamint Farkas Sándor.

2005 óta óceánjáró hajókon dolgozom zongorista, illetve zenekari tagként. Mindezek mellett szívesen vállalok fellépéseket különféle rendezvényeken, esküvőkön, fogadásokon.

Igen nagy repertoárral rendelkezem, mely felöleli a keringőtől a dzsessz- sztenderdek, pop, film, Disney és musical betétdalokon át a latin zenei sílusok széles palettáját. Ha kell, hangulatos háttérzenét vagy szórakoztató zenét játszom, de akár a Disney Magic hajón szerzett tapasztalataim alapján a gyerekeket is elvarázsolom kedvenc zenéjükkel.

Munkám a hivatásom és szenvedélyem. Kifejezett célom a közönség igényeinek megfelelő, egész estén átívelő kellemes hangulat megteremtése, szórakoztató ugyanakkor visszafogott háttérzene biztosítása.